onsdag 4. februar 2009

... og lange reiser

Når vi har vært her på Hawai'i i 12 uker tilsammen skal vi på outreach. For de som ikke vet hva det er, innebærer dette korttids misjonstjeneste. Det er nå bestemt hvor vi skal reise til de åtte ukene denne reisen vil vare. 

Vi reiser til.....

SAMOA (vest-samoa)

Samoa er en øygruppe i Stillehavet, sør for Ekvator, en time lenger vest enn det vi allerede er. Dette medfører da i praksis at vi er halvveis rundt jordkloden.  Vi vet ikke noe særlig mer enn at det er vakkert der, så mer opplysninger får vi komme tilbake til etterhvert. Men for alle dere som lengter etter å få vite hvor vi skal så har vi nå stillet nysgjerrigheten litt :-) og vil du vite enda mer, kan du jo bruke Wikipedia eller Google eller andre søkemotorer for å finne ut mer.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kjaere alle 4! TUSEN TAKK for oppdateringen!!! Som tidligere nevnt er det tydelig at dere har en helt fantastisk tid der borte, og saa spennende med "utplasseringen". Vest-Samoa, ja. Kjempegoey!! Gleder meg til aa foelge dere videre. Skal se aa somle meg til aa installere SKYPE saa vi kan snakkes. T-T-T (ting tar tid) her paa Kreta...... God klem fra Camilla

Anonym sa...

Hei alle sammen.
Savner dere.Vest-Samoa høres bra ut.Dit ville jeg også dratt....
Vi har det atter bra alle tre her i Minden, Maria er den gode gamle, takk for forbønn.
Klem fra Kristin

Unknown sa...

Hei Ole Petter!

Utrulig artig å lese om korleis de har det! Det verkar som de har det godt.

Alt vel på Garnes, men vi saknar deg.

Ragnhild

Magdalena sa...

kjekt å se... kos dere videre,- greit med gris og skilbpadde,- men pass dere for alt dette andre...
og samoa...?? er kanskje slanger og giftiger edderkopper der,- se godt etter under dynen...
klem,
tante magny

Anonym sa...

Kjære alle fire!

Denne siden er blitt en av mine favoritter. Dere er flinke til å holde oss oppdatert. Veldig hyggelig og spennende.
SAMOA, en drøm, men for dere også utfordringer. Må dere få en fin "praksis" og trives også der.
Som dere vet er det VINTER her, litt hyggelig også.

Alt bra med Jannicke, Magne og meg.
Varm klem fra tante Eva

Anonym sa...

Hei alle sammen. Dette er en hilsen fra familien Brusdal Eriksen og Karen - veninnen til Hannah. Først av alt - gratulerer SÅÅÅÅ mye med 10 års dagen i dag Hannah. Har prøvd å sende medling til deg via msn - men skjønner at du ikke kan svare når du er på reise. Det var så kjekt å lese bloggen deres, samt å se bilder fra Hawaii. Det ser ut for at dere har det bare bra. Her hjemme er det vinter og kaldt, og vinterferien starter til helgen. Da reiser vi opp på Kvamskogen for å gå på ski. Karen har stått masse på slaalom, og synest dette er veldig kjekt. Skolen har hatt skitur til Gullbotn - det var veldig kjekt. I dag hadde 4 klassen "papirfabrikk" på skolen - der laget de blandt annet papir av gammelt papir. Ønsker dere alle sammen alt godt. Stor hilsen fra oss i Vollaveien nr 5.