søndag 28. februar 2010

Redningsaksjon

I dag måtte vi utføre en liten redningsaksjon. Oppunder taket, ikke langt fra døren vår, bor det en liten Java spurvefamilie. En av ungene hadde falt ned på gangveien, og den kunne jo ikke være der. Hannah var den eneste med en liten nok hånd, så hun måtte være den gode hjelper.

Mammen og pappaen var rett i nærheten, og fulgte med på det som skjedde. Etter at ungen var på plass i redet, var de ikke lenge om å være på plass hos ungene sine :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Hannah. Så koselig å se en fin barnehånd som tar hånd om en liten skapning som trenger sine foreldres beskyttelse. Det minner om din mamma og din tante, ikke dumt å ligne på dem.
Godt å høre at det er bra med dere alle. Vi takker Gud. Vi ber for ofrene i Chile og ønsker at Gud må velsigne og gi styrke til alle.
Ønsker dere fine og gode dager.
Mange klemmer!

Morfar sa...

Hannah Fuglemor Livden...........
Synes det var et navn som passet godt.
Det er helt klart at du har noen gener som er typiske for familien.
Mamma kan sikkert fortelle deg om fuleunger og voksne fugler med større eller mindre skader, som ble pakket inn i bomull og lagt i små esker for å bli bra igjen. Og gikk det riktig ille, - ja da var det eske og spade og kors og salmesang, - og en og annen tåre.
Fint at det gikk bra med denne!
Kan fortelle at jeg har vært innom og kontrollert at alt var bra med huset deres. Bortsett fra "meterhøye" snøhauger, så alt ut til å være i orden, gitt.
(Regner med at det er noe snille "naboer" som også har sett etter...)
Det kommer vel snart en ny melding og bilder på bloggen, slik at vi kan følge med på det som skjer der borte?
Skal hilse fra Berit.