onsdag 1. april 2009

Framme!

Da har vi kommet fram til Samoa. Beklager at det har blitt lite med oppdateringer de siste ukene, men det var travelt foer vi reiste fra Hawaii, og etterpaa har det vaert daarlig med nettilgang. Som dere sikkert forstaar sitter jeg paa en lokal maskin, siden vi ikke tar med oss pc'en til "byen".
Vi har kommet til den tredje verden her. Forholdene er langt utover det vi hadde sett for oss. Vi bor i en fraktconteiner, det er masse snegler her paa kvelden. Vi er vant til brunsneglen, men hjemmme holder den seg utendoers, her kommer den inn i dusjen og paa do.
Det er, heldigvis, en av vaare teamledere som lager maten, saa vi er veldig fornoyd paa det omraadet naa. Jeg er gald for at jeg har vaert paa camping foer, og ikke kommer rett fra storbyen. Det ville vaert en enda storre utfordring for oss.
Vi er glad for at Gud har sagt saa tydelig at vi skal vaere her, ellers ville dette vaert enda vanskeligere enn det det er. De som ber, vaer gjerne med aa be for oss. Vi trenger Guds styrke i denne hverdagen her. Vi er langt utenfor vaar comfortsone!!!!
Bilder faar komme senere. Vi har ikke med oss kameraet til byen i dag. Visste ikke at vi fikk tid til dette......
Da vet dere at vi har det bra (etter forholdene...)

PS! Strendene har vi ikke sett noe til enda, og regntiden er fortsatt "still going strong". Det er godt vi er vant til bergensvaer, men vi kunne tenkt oss regnjakke og gummistovler noen ganger. (Hadde aldri trodd jeg ville si det....) Sola lengter vi litt etter naa, men det er veldig varmt naar den kommer, spesielt i conteineren.

Klemmer fra oss fire paa den andre siden av kloden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

kjaere herlige venner!!
Det hoeres ut til aa vaere et uvanlig toeft liv paa Samoa ja..
Jeg ber for dere, og containeren, sneglene, varmen/regnet, alt det nye, utrygge og livet i den tredje verden. Gaar ikke an aa forestille seg hvordan det er..
Jeg ber mye for dere, og er sikker paa at Gud vil velsigne dere tilbake for villigheten til aa ta dette KJEMPESTEGET vekk fra egen comfortsone!!! Tenk hva han kan loenne dere med for dette-Hans rike er fullt av dyrebare skatter for barn og voksne.
Glad i dere :-)
Stor god klem til dere alle 4,
Linda

Magdalena sa...

sier bare et høyt SUKK!! Phuh...

Britt ringte til oss, etter at du hadde ringt henne igår,- vi er orientert.
Har dere i tankene, ja,må det bare slutte å regne,- så det tørker opp rundt dere!
tanteklem M:O)