fredag 2. januar 2009

Endelig framme!!!!

Etter en reise på ca 20 timer, med mellomlanding i Los Angeles, kom vi endelig fram til Youth With A Mission (YWAM) Kona, hjemmet vårt de neste tre månedene.
Vi var i seng ca klokken 11, men tidsforskjellen, som er på elleve timer, gjorde at vi voksne ikke sov veldig godt. Vi trøster oss med at det blir bedre etterhvert. Lokalbefolkningen er tidlig i seng og tidlig oppe, så det kan jo hende at selv vi kan få bedre vaner når det gjelder leggetid.....


I dag ble vi ønsket velkommen til øya av lokalbefolkningen og vi som gjester kom med våre gaver til dem. Med dette ligger det et ønske om å anerkjenne den lokale kulturen på Hawaii og tilnærme seg landets kultur med respekt.

Huladansere......


... og "konkyliespiller".
Til slutt hilste alle deltakere og stab på hverandre på lokalt vis; panne mot panne og nese mot nese. Betydning: Du puster liv inn i meg og jeg puster liv inn i deg.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Godt nyttår! Det er et spennende år som ligger foran dere. Koselig at dere har blogg slik at vi andre får "reist" litt også og fulgt med på hvordan dere har det :-)
Kos dere masse! Klem fra oss 4 i Tbg.

Anonym sa...

Dette er bare fantastisk, tenk at vi også har mulighet til å være med på spennende opplevelser. Godt å høre dere er vel fremme og "i gang". Kos dere masse.
Klem fra
M og BT

Magdalena sa...

åååhhhh så spennende....
Har aldri hørt om den måten å hilse på,- noe anspent spør du meg...
fikk nesten hjerteklapp over å se palmer og deg catharina i T-skjorte...
jo det høres herlig ut dette....

naboene dro til canariøyene idagtidlig for to uker, men der er det visst bare 16 grader og lettregn,-
Men alt er bedre enn her akkurat nå, vi fyrer både oppe og nede, tennene fryser til is om vi åpner munnen ute....
kos dere,- sove får dere alltids.....

Kjellis sa...

Hei og hopp!
Godt hawaiisk nytt år!! Så utrolig spennede og kjekt at dere er kommet frem!! Vi gleder oss med dere. Hvordan gikk det på reisen Hannah? Er det varmt og godt Lars Andreas? Hva skal dere gjøre på i helgen? Glad i dere! Må dere kose dere. Vi ber for dere.

Anonym sa...

WHAAAOOOO! Nydelig å se dere på tur. Gleder oss veldig til oppdateringene her på siden!

F&C

Linda sa...

Hei!
Godt nytt år!! Utrolig koselig å høre at dere er trygt fremme-takk for kjapp rapport fra LAX.. Håper dere får noen fantastiske uker fremover, med masse ny menneskekunnskap og kulturopplevelser, dypdykk inn til Jesu hjerte, en god annerledes familietilværelse, og perioder med herlig tropisk sol. Jeg heier på dere og ber!!
Mattias hadde en skikkelig krise frem til nyttårsaften, men er nå stabil og fin og legger på seg sakte men sikkert. I morgen forsøker de å fjerne respiratoren igjen. Det er spennende å følge den lille mirakelgutten "vår".
Kos dere masse i Guds kjærlighet på Kona-han vil velsigne dere!!
Stor klem, Linda

Tybakken sa...

Hei dere 4 on tour :)
Dette blir helt knall. Det var veldig godt å høre fra dere, selv om det ikke var så god forbinnelse. Gleder oss til å høre hva Gud har for dere. Hvordan går det på vennefronten Hannah og Lars Andreas?
Veldi glad i dere!
klem F&C

Anonym sa...

Godt nyttår til alle 4!!
Kjekt å høre at dere er kommet vel frem! Kommer til å sitte "benket" og følge med dere!
Mange klemmer fra 4 på Arnatveit

Anonym sa...

hei hannah
har du det gøy? det var fine dyr du har fått deg! skal du ta dei med heim?
kos deg masse!

beste helsing kristian
(og lisbeth)