tirsdag 13. januar 2009

Hei igjen!

Ja, da var vi her igjen... Det er travle dager her nede, så tiden til å legge inn et nytt innlegg er ikke alltid der, men nå prøver vi.
Hverdagen vår starter, som alltid, med frokost. Den er fra 6.15 til 7.15, så her er det ikke noe latmannsliv, nei. Det er sjelden vi går før 7, så vi er litt sein...
Klokken 8 - 9 har vi lovsang. Det varierer om vi er sammen hele skolen, om det er vår storfamilie eller om vi er sammen med ungene på skolen deres. Uansett, det er fantastisk å starte dagen på denne måten :-) (SYNEST MAMMA OG PAPPA)
Ca 9 starter undervisningen. Den pågår til lunsj, som er mellom 12 og 13. Deretter er det undervisning eller grupper eller kanskje fri fram til 15. Da er det work duty til 17. Ole og jeg deler egentlig en, siden Hannah er under 12, men han tar det, så jeg har fri til å vaske klær eller rom eller gjøre lekser med ungene eller hva det måtte være.
Mellom 17 og 18.30 er det middag, og kvelden er enten fri eller det er noe annet som skjer......
Busy life :-) Helgene har vi fri, så de nyter vi hvis vi har klart å skrive journalen vår i løpet av uken....

Ole jobber med sin journal mens Hannah lager en fisk.

Uansett; det å være satt til side for å være i Guds nærvær er helt fantastisk, så til 7de og sist nyter vi å være her.
Men, nok om ukesrytmen vår. Det er fantastisk å være på et sted som er så vakkert. Dere skal få se litt av det vi har rundt oss:
Vi har hatt et par solnedganger som har vært utrolig flotte:

Dette bildet er tatt den 9. ...

... dette så vi i går (den 12.)

Er det ikke fantastisk??????

Her om dagen var det fullmåne.
Her er månen sett gjennom Plumeria-treet
Plumeria-treet har noen vakre hvite og gule blomster. Vi har ikke noe bilde av den akkurat nå, men det kommer nok...


Som vestlendinger er vi vant til at det regner og blåser litt rundt oss. Vi slutter likevel ikke med å fasineres av uvær. På søndag ble det veldig grått på morgenen, og det tok ikke lang tid før det begynte å blåse og regne. Palmeblader på flere kilo knakk av, parasoller, telt og stoler fløy rundt. Ole og Lars Andreas var ute og reddet en flaggstang fra å knekke. Et telt hadde blåst mot den....




...nei, han fikk ikke løftet den opp!

Uværet varte en stund, deretter ble det fint igjen. (Ulikt vestlandet, der det kan holde på flere dager i strekk :-)) Det var deilig å gå ut etterpå.


Rester etter uværet.... vakkert!

Hannah rydder sammen palmebladene.


6 kommentarer:

Linda sa...

Kjære gode venner!
Så flott at dere tar tid til å skrive noen ord til oss her hjemme :-) Det ser helt fantastisk flott ut der, -nydelig natur og herlige vekster da!! Misunner dere shorts/t-skjorte livet. Kjekt å høre litt om hverdagslivet synes jeg, og det er ingen overraskelse at dere er relativt travle. Godt å høre at dere trives i Guds-nærværet.
Jeg står på trappene til England, etter en skikkelig impulsbestemmelse om å delta på Leaders conference. Gleder meg til det, og blir til søndag -så ikke så lange turen. Får bli kvalitet mot kvantitet denne gangen!
Ellers går dagene med til Espelandliv, lesing (ja har vært litt flink denne uka), venner og hus. Fremdeles uten bil så det er tungvint, men nærmer seg en løsning nå...
Det siste nye er en sannsynlig deling av husgruppen, og jeg kjenner "vokse"smertene river i forhold til det :-/ Men, må vel til om det skal bli den veksten vi håper på.
Mattias har trolig passert 700gram siden siste rapport, og har vært en uke uten respirator. Godt nytt!!Han har imidlertid en infeksjon og har strevd igjen de siste dagene, så husk gjerne på ham.
Nyt livet på Hawaii, som familie og enkeltindivider omsluttet av Guds nåde og kjærlighet. Jeg ber stadig for dere!
Klem, Linda

Anonym sa...

Kjære dere. Det er så koselig med denne bloggen deres, flott at vi også kan se fine bilder og i tillegg lese hyggelige kommentarer fra venner og familie. Føler at vi får del i en historie. Tenker masse på dere. Klem M og BT

Anonym sa...

Det er så koselig å følge med dere i bloggen. Fint at dere tar dere tid til å oppdatere og legge inn bilder så vi er litt med på turen vi også ;-) Tante var så glad for å kunne snakke med dere og se dere samtidig... Plutselig var det ikke så langt til Hawaii allikevel. Hos oss har det vært skikkelig sykdomsuker. Jeg har hatt influensa i to uker, fikk elveblest forrige helg, Mathea begynte med omgangssyke for en uke siden, noe vi alle har hatt på tur etterpå (jeg har snakket i det store røret i hele natt så litt redusert i dag). Oda har hatt vannkopper. Så her det moro ja!! Håper vi har hatt vårt for en stund nå, er litt lei sykdom iallefall. Kos dere masse. Vi tenker på dere og koser oss med reisebrev.
Stor klem fra Oda, Mathea, Marcus og Anette

Magdalena sa...

Kos dere videre,- vi fryser.....
Nettopp idag syneste eg du Hannah kunne tatt tanta di med deg i kofferten da du dro....
klem til dere alle 4
;O)-------(O;------(O;-------;O)

Anonym sa...

Hei alle sammen.
Kjekt å høra fra dere, takk for koselig prat hin dagen, Catharina.
Jeg og Maria er klar for ukens første helg, det skal bli deilig å sove litt lenger i morgen tidlig. Det ser fantastisk ut der dere er.
Ser fram til mer info.
Klem til dere alle fire fra oss tre i Minden

Magdalena sa...

Tusen takk får koselig bursdags presnag! Det va veldig kjkkt :)
Savnar dåkkar veldig!

Kos dåkkar massse videre!!
Mange klemmer fra Kristine Malene