lørdag 16. januar 2010

Delfiner

Da var enda en uke over og vi skriver lørdag ettermiddag. Dagen ble brukt på stranden. Ikke en lang sandstrand denne gangen, men en lavaklippe, lignende norske svaberg.

Vi var ute og snorklet og så fisk i alle regnbuens farger (nesten). Vi så også en skilpadde som lå på bunnen og koste seg.
Etter vi hadde vært på land en stund kome en flokk med delfiner svømmende. De hadde en liten oppvisning for oss. Fantastisk å se Guds skaperverk! En hel gjeng fra klassen (og andre) hoppet i vannet og svømte ut der de var. Hannah og jeg (Cath) svømte også ut etter en stund, og alle fire har svømt med delfiner i dag. Se her:

En fantastisk opplevelse!!!!!

Vi avsluttet dagen med is sammen med nye venner :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen.
Det gleder oss å se og høre hva dere opplever. Ønsker og vet at Gud er med dere. klem fra M og BT

Anettes drøm sa...

Ååååå... for en fantastisk opplevelse!! Det nærmeste vi kommer blått om dagen er den blå timen i 16 tiden ;-) Ha et fortsatt flott opphold. Klem fra Tønsberg gjengen!

Kirst1ol sa...

Heisann!
Er KJEMPEMISUNNELEG på svømmeturen dykkar i dag! Må ha vore topp! :-) Ellers høyres det ut som de har fått opplevd mykje den tida de har vore der.
På skulen skal det vere Vinterdag i morgon og Vilde gler seg til d. Sjølv er eg klar for vår no...

Linda sa...

Og nå har enda en uke gått..!! Ble vet ikke hva av misunnelse når jeg så alle delfinene dere har svømt med :-) Så utrolig herlig en opplevelse!
Jeg lærer stadig noe nytt i praksis, og kristenlivet byr på gode opplevelser og velsignelser blandet med noen utfordringer...
Håper dere har det kjekt med studentgjengen. Hva er primæroppgavene dere har fått-om det er mulig å svar på det..
Vær velsignet! klem Linda