fredag 1. januar 2010

Strandliv.

Da har vi startet det nye året. Fyrverkeriet var heller dårlig her, så Hannah var litt skuffet. But, that's a part of life...
Dagen i dag har vi tilbragt på Hapuna. En fantastisk sandstrand hvor bølgene var store i dag. Hannah og Lars Andreas brukte det meste av tiden til å surfe på boogie-board (et lite surfebrett som du ligger på). Mor slikket sol og far gjorde litt av hvert. Det er herlig med sol og vinter (som er som en fantastisk god, norsk sommer :-))
I morgen er det beautyfication day her på basen. Det trengs litt opprydding før studentene kommer den 7. januar, så i tre timer i morgen formiddag skal vi rydde. Etterpå blir det vel kanskje litt mer strandliv..... Vi får se.
Det er fremdeles dårlig med bilder herfra, men det kommer nok etterhvert :-)
Klem fra oss fire

2 kommentarer:

Linda sa...

Hm..nå begynte jeg sannelig å lure på om dere skulle ha sminkepartyr. Bra ord for dugnad der borte!! En dag på stranden ved starten av det nye året hørtes deilig ut. Dårlig med det her, i -9. Kos dere, og ta en dukkert i bølgene for meg. Klem, Linda

Chili sa...

Åja det hørtes godt ut :-)
Her er det -18 C, inn i granskauen kaldt.
Thea går med gips på hånden, hun falt og vi måtte på legevakten med henne. Men humøret steg da hun skjønte at hun slapp å skrive på skolen ;-)

Jeg har forresten blitt mormor i dag! Bambi gikk i fødsel nå i kveld og har så langt fått en bitte liten grå jente valp :-)

Kos dokkar videre i strandkanten!

Klem fra meg, Kjelli hilser masse her han sitter. En stolt morfar (...not)