lørdag 23. januar 2010

Ukene raser avgårde

Enda en lørdag er over. Hvor blir dagene av? En ting er ihvertfall sikkert. De går like fort her hjemme som der hjemme. Ja, dette er hjemme også. Vi kjente det med en gang vi kom innfor porten for noen uker siden. Vi har kommet hjem igjen. Og da vi traff alle våre "gamle" venner, var det som om det var i går vi sist var sammen, og ikke syv måneder.


En av våre gamle venner :-)

Dagene går med til undervisning, small groups, one on one, mat, lekser osv. Vi (Ole og jeg) har ansvar for koordinering av outreach, noe som innebærer endel praktiske oppgaver som må løses. Det går vi i gang med for fullt til uken.
I dag har vi vært på Hapuna. En fantastisk sandstrand ca 45 minutters kjøring herfra. Vi hadde et håp om å få se hvaler i dag, og vi fikk et glimt av et par, men ikke noe mer. Håper på et bedre syn en annen dag. Uansett: Det var en flott dag med sol og bading. Deilig mat og godt fellesskap med alle i vår klasse.

Våre flotte unger :-)

... og en herlig sandstrand.

Tilslutt.....

...en vakker solnedgang. Kan livet bli bedre????

3 kommentarer:

Linda sa...

Hei igjen! Så flotte bilder-ser ut som dere har storkost dere idag. Godt å høre at dere kjenner dere hjemme langt der borte også.. Lykke til med outreach-koordinering, skal be for den oppgaven. Gud velsigne uka som kommer, klem Linda

Chili sa...

Det var kjekt å se bilder fra dere.
Kan jeg få litt sand strand av dere,så skal dere få snø av meg? Valpene til Bambi har nettopp åpnet øyene sine.
Idag har jeg bakt muffins til inntekt for Haiti. Gleder meg til å se dere igjen. fra Thea .L

Terje sa...

Hei
Fint å følge med på bloggen.
Savner dere men vet at det er der dere skal være.
Ta til dere av alt det Herren velsigner dere med og gir av gode ting.
Nydelige bilder som er helt anderledes enn det vi ser ute, som dere vet.. kos dere.
Alt godt.
Terje