onsdag 6. januar 2010

Scavenger hunt og ohana-gathering

Fra søndag ettermiddag til tirsdag kveld hadde vi ohana-gathering her på basen. Ohana betyr familie i utvidet forstand. Her på øya er familiebegrepet åpent. De fleste er "tanter" og "onkler", og har du alderen på din side, er du "mom" and "dad".

Tur i byen
En av familieaktivitetene på søndag var scavenger hunt. Oppgavene var å finne forskjellige ting rundt omkring i byen og ta bilde av det. En av oppgavene var å ta en liten videosnutt av en populær dans. Vår gruppe valgte Twist og Haka (maorisk krigsdans).
Her er et bilde av gruppen vår sammen med en lokal surfer...

Vi hadde mye moro i varmen den dagen, og kreativiteten var ganske stor. Det at vi valgte å gjøre dansen horisontalt gjorde faktisk at vi vant konkurransen. Hannah gjorde en god jobb bak kameraet. Dagen ble avsluttet med Love feast. Vi spiste et fantastisk måltid med biff, bakt potet og grønnsaker. Herlig. Vi har faktisk spist som konger de siste dagene.

Tirsdag var det "vanndag" og barbeque etter en bolk med undervisning og chicken curry til lunsj. Ole og ungene koste seg i vannet, mens Catharina jobbet med forberedelser. Hamburgerne var supergode :-) :-)

I dag har vi holdt på med de siste forberedelsene til studentene kommer. Det kommer til sammen 46 studenter, så det er litt å henge fingrene i. Det er godt vi er flere som kan dele på arbeidet. Vi er Ohana.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hyggelig å se og høre at dere har det bra og koser dere. Det blir spennende å møte alle de nye som kommer. Flott videoopptak Hannah! Var det LA som instruerte i Haka da? Her hos oss er det fortsatt kaldt, men mildvær i dag, bare 21 det var 28 på onsdag. Bilen ville nesten ikke.... og det ville nesten ikke jeg heller. Men ingen fare med oss, vi har ved og fyrer og fyrer. I kveld kommer det gjester på rekefisk og det gleder vi oss til. Camilla er vel hjemme igjen, vi savner dem og dere, koselig med besøk. Lykke til videre med skole og undervisning. Ta vare på dere selv. Klem fra M og BT

Linda sa...

Hei mine venner! Så gøy å se at dere er igang igjen med Haka :-) Flott gjeng dere er sammen med ser det ut til. Vil tro det er litt foreberedelser ja siden det er blitt såpass mange som kommer. Guds velsignelse over hverdagslivet og oppgavene-klem Linda